fuglevaeg0302131
doo
medSnudenIVinden

10:Mal dig glad på en lille Græsk Ø med Dorit Olsen fra Grønland.
8.9-20.9
Pris 4985 kr

Mal dig glad på en lille græsk ø - her er der i mere end én forstand højt til loftet

 

Kom som du er ­– forudgående erfaring med akrylmaling eller tegning er ikke nødvendig. Du bliver hjulpet til dels at finde de motiver du vil arbejde med, dels at komme godt i gang. Motiverne hentes i vores nærhed, hvor vi zoomer ind på bl.a. den græske arkitektur med de smukke hvide, grønne og azurblå farver, den fantastiske græske flora, havet, klipperne, de allestedsnærværende katte eller morgenens fangst netop kommet ind med nattens fiskere, eller noget helt andet.

Beskrivelse af kurset:

Undervisningen foregår primært som individuel vejledning, hvor den enkeltes proces og udtryk er i fokus - det vigtigste er, at det føles godt for dig. Vi arbejder i den smukke by Hora eller tager på udflugt ud på øen.

 

Vi arbejder med akrylfarver - måske bruger vi collageteknik eller oliekridt/tusch ovenpå. Under alle omstændigheder får du inspiration til at bruge nye maleteknikker og alternative maleredskaber. Og du kommer til at arbejde med tekstur og struktur i billederne. Ligesom du får tips til, hvordan du kommer ud af en "kreativ krise".

 

Billedkomposition og farvelære gennemgår vi undervejs. Du får minimum 3 timers undervisning om formiddagen. Eftermiddagene bruger du på – selvstændigt eller sammen med andre – at udforske maleriet yderligere. Eller du slapper helt af ind imellem og nyder solen, havet, den blå, blå himmel og den græske venlighed.

 

Vi evaluerer undervejs alt efter behov. Der satses på, at vi kan udstille værkerne for øens borgere ved kursets afslutning.

Jeg lægger vægt på at:

  • du gennem processen finder dit eget udtryk
  • du udfordrer dig selv og har mod til at tage imod
  • vi inspirerer hinanden og har det rart sammen
  • vi leger og eksperimenterer (maler over, ridser i farven, vasker af, lægger papir eller sand i farven osv.)
  • vi fordyber os, så tiden forsvinder og vi mærker vores egen puls

Du skaber – kun fantasien sætter grænser…

Materialer:
Inden kurset sender jeg dig en liste over de materialer du som minimum skal medbringe. På kurset får du udleveret et kompendium med en kort gennemgang af det vigtigste indenfor farvelære, kontraster, balance, kompositioner m.m.

Hvis du ønsker det, vil jeg også gerne sende lidt tips til rejsen.

 


 

Om Dorit Olsen

55 år, bosat i Grønland på 26. år. Autodidakt billedmager. Jeg har malet i over 30 år og udstillet gennem 15 år. Har lavet flere udsmykningsopgaver, logoer og illustrationer samt design af grønlandske frimærker gennem 10 år.

Har undervist flere gange og er god til at inspirere og lære fra mig. Har selv deltaget i diverse malerkurser gennem årene. Jeg er en smule nørdet (forhåbentlig på den gode måde 🙂 og sætter mig altid grundigt ind i tingenes sammenhæng.

At være kreativ – at skabe – er en emotionel nødvendighed for mig. Bl.a. gennem kampen med lærred og pensel forløses energi og følelser - den selvforglemmende skaberakt er "lykketid". Jeg laver også skulpturer af diverse materialer fx. sten og drivtømmer. Ligesom jeg er kreativ og iderig på mange forskellige områder, bl.a. grafisk arbejde, sølv, skind og tekstil.

Min malestil er ekspressionistisk, hvor jeg lægger vægt på det abstrakte udtryk, men med genkendelige elementer. Typisk billeder, hvor beskueren kan gå på opdagelse, og blive ved med at se nye ting. Rent teknisk arbejder jeg lag på lag, udnytter farvernes transparens og bruger alskens maleremedier.
Min motivverden hentes i den vældige og kraftfulde grønlandske natur. Det er spor af den, der går som en rød tråd gennem de fleste af mine frembringelser.
De foretrukne malemedier er akryl alene eller i collageteknikker, tilsat oliekridt, tusch eller noget helt andet. Jeg arbejder meget med teksturen og strukturen.

Du kan læse mere på:

http://www.doritolsen.dk (opdateres ikke længere)

http://dooit-justdooit.blogspot.com, hvor du er velkommen til at melde dig som fast læser.

 

Vil du vide mere om kurserne og Folegandros er du velkommen til at kontakte:

 

Anne Papadopoulos,

De Græske Feriekurser, GR-Folegandros 840-11,

Grækenland.

Tlf: 0030 2286 0 41544 samt 0030 6942615160 (Dagligt 11-13).

E-mail: anne.folegandros@gmail.com

Internet: www.greecepainting.com

Samtidig beder vi dig indbetale 650 kr. i depositum på girokonto:

Anne Papadopoulos, gironr: 1-231-2148.

Bank: Danske Bank Danmark. Reg.nr 1594. Kontonr. 12312148

Når vi har modtaget tilmelding og depositum sender vi dig en bekræftelse.

Restbeløbet betaler du senest en måned før kursusstart.

Udfyld formularen og bliv tilmeldt kurset.

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Din Telephone(skal udfyldes)

Emne

Din besked